Informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden

In de afgelopen maanden kwamen er al veel geïnteresseerden in onze Herenboerderij naar de informatiebijeenkomsten. En veel mensen werden lid! Er is nog plek om samen met ons duurzaam voedsel te produceren op de Usseler Es.

Marianne Kooistra is één van de kartrekkers die de informatiebijeenkomsten organiseert. “Het is voor iedereen die nog vragen heeft, twijfelt of meer wil weten over lid worden van een Herenboerderij. Je wordt mede-eigenaar van een boerderij en dat vraagt een investering. Het is fijn dat we elkaar kunnen ontmoeten en mensen hopelijk net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf. Dat we meteen ook gaan kijken bij de grond helpt daar denk ik bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat we snel vol zitten, we zitten als op meer dan 360 monden!”

De komende tijd zijn er informatiebijeenkomsten op:

Zaterdag 25 februari, 10:00-11:30 uur
Zondag 19 maart, 10:30-12:00 uur
Zaterdag 8 april, 10:00-11:30 uur
Zondag 23 april, 10:30-12:00 uur

Op alle dagen worden de informatiebijeenkomsten gehouden in onze schuur op de Usseler Es. Locatie: Haaksbergerstraat 864, 7545 PG Enschede

Deel dit bericht: