Geslaagde klusdag

Vele handen maken licht werk! Zo’n 40 tot 50 mensen waren op zaterdag 11 februari aanwezig bij de klusdag van Herenboeren Usseler Es. De werkzaamheden vonden vooral plaats rond de grote loods die door Herenboeren Usseler Es gehuurd wordt.

Snoeien, rommel opruimen, daken schoonvegen, boomstronken uitgraven, plastic van de akkers oprapen, spandoeken langs de weg plaatsen, containers met afval vullen: het was een en al bedrijvigheid. Zienderogen zag je het terrein opknappen!

Het was prachtig om te zien met hoeveel inzet en deskundigheid allerlei klussen werden aangepakt en dat alles in een heel goede sfeer. Het was gezellig en samenbindend om zo met elkaar bezig te zijn.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten: koffie, zelfgebakken koek, soep en brood waren rijkelijk voorradig. De boeren die ook aanwezig waren, waren blij verrast door zo’n grote mate van betrokkenheid. Dat belooft nog wat voor de toekomst! En als je er niet bij was… Er komt vast nog wel een herkansing!

Deel dit bericht: