Fonds kleine beurs

Als herenboeren vormen we een community, een gemeenschap, en zijn we verbonden met de directe omgeving. We vinden het belangrijk dat we als herenboeren community een goede afspiegeling zijn van ‘onze’ regio. De kosten die verbonden zijn aan deelname aan de herenboerderij kunnen een drempel zijn om deel te nemen aan de community, terwijl we juist iedereen de kans willen geven om betrokken te zijn. Daarom wordt de stichting ‘Fonds Kleine Beurs’ in het leven geroepen.  

Inclusieve community

De stichting kan de kosten voor deelname van enthousiaste aspirant-leden met een kleine beurs geheel of gedeeltelijk overnemen. De gezinnen die door de stichting financieel ondersteund worden in hun deelname worden volwaardige deelnemers aan de herenboerderij. Op die manier maakt de stichting het mogelijk dat we niet alleen natuurinclusief boeren, maar dat we ook zelf een inclusieve community vormen.

Wat kun je doen?

De stichting is op dit moment in oprichting. Om de doelstelling waar te kunnen maken moet het fonds gevuld worden. Dit kun je doen door je bijdrage over te maken aan de Herenboeren Usseler Es onder vermelding van “Schenking stichting kleine beurs”. Neem voor meer informatie over hoe je kunt bijdragen contact op met de penningmeester via penningmeester.usseleres@herenboeren.nl. Ook mensen met een kleine beurs, die de ondersteuning door dit fonds goed kunnen gebruiken, kunnen bij de penningmeester aankloppen. 

Deel dit bericht: