Herenboeren zijn ook Herenburen

Door Marianne Kooistra 
Herenburen: gezellig, handig én duurzaam!

Elk lid van de Herenboerderij krijgt toegang tot een online omgeving: de HAPP. Onderdeel van deze HAPP is de mogelijkheid om je aan te melden voor Herenburen. Door je aan te melden kunnen andere leden van de Herenboerderij je adres, telefoonnummer en emailadres zien. Dit is natuurlijk hartstikke handig, omdat je zo bijvoorbeeld afspraken kunt maken over het ophalen van elkaars groentes, recepten kunt delen, of elkaar vragen kunt stellen. Voor de duidelijkheid, deze gegevens zijn alleen inzichtelijk voor leden en worden verder niet gedeeld. Wil je dit liever niet, dan hoef je niets te doen, standaard zijn je gegevens namelijk niet zichtbaar voor anderen.

Op andere Herenboerderijen zijn er zelfs al groepjes Herenburen gestart die standaard elke week elkaars groente ophalen. Mocht je wekelijks met de auto naar de boerderij komen, dan kan dit dus niet alleen een leuke manier zijn om je Herenburen te leren kennen, maar ook een mooie duurzame manier zijn om je CO2 footprint te verkleinen.

Deel dit bericht: