Kom naar onze open dag op 1 juni!

Herenboeren bestaat 10 jaar! In die tijd zijn er 21 Herenboerderijen opgericht. Van Drenthe tot Limburg en van Rotterdam tot Enschede eten al meer dan 9000 Herenboeren van hun eigen boerderij: onbespoten groente en fruit, eieren en – voor wie wil – af en toe vlees van dieren die bijna altijd lekker buiten rondscharrelen. 

Ben jij ook zo benieuwd naar onze boerderij op de Usseler Es? Op vragen als “wat voor groenten worden er op de boerderij geteeld, hoe kun je op een kleine boerderij zoveel verschillende groenten telen, betekent het als je lid wordt?” Op al deze vragen én meer, geven wij graag antwoord tijdens onze open dag op 1 juni. Kinderen zijn hierbij van harte welkom!

Wat kun je verwachten tijdens de open dag?

  • Tijdens de open dag zijn er doorlopend rondleidingen voor geïnteresseerden. Tijdens deze rondleidingen vertellen we wat er verbouwd wordt en hoe we te werk gaan zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.
  • Er is een demo van de innovatieve landbouwmachines die we gebruiken.
  • Korte lezingen over thema’s als regeneratief boeren, biodiversiteit, duurzaam waterbeheer en bodemmetingen.
  • Fotoshoot op een trekker voor kinderen en kunnen de kinderen beestjes uit onze bodem bekijken door loepjes en microscopen.
  • De kookgroep verzorgt, om bezoekers een goed beeld te geven van de fantastische groenten die we op onze boerderij oogsten, een kleine proeverij met hapjes van groenten van onze boerderij.

Kom ook!

Graag zien we je 1 juni tussen 13:30 en 17:00 uur op onze boerderij! Meld je aan via herenboeren.nl.

Deel dit bericht: